Parteneriat strategic intre Scholz & Friends si Lowe & Partners

Scholz & Friends Romania inceteaza colaborarea cu GAV in urma semnarii unui parteneriat la nivel global cu Lowe Worldwide. Lowe & Partners Romania are o experienta de 15 ani pe piata de advertising est-europeana si a lucrat pentru clienti importanti, cum ar fi Unilever, Coca-Cola Romania, Electrolux Romania, Johnson & Johnson sau Bayer.

Stefan Janβen, Managing Director, Scholz & Friends International: "Suntem incantati ca Scholz & Friends Romania va lucra ca agentie independenta, in cadrul grupului Lowe. Scholz & Friends din Bucuresti va oferi o gama mai buna si extinsa de servicii, in urma parteneriatului cu Lowe." Veronica Savanciuc, Presedinte si CEO al Lowe Romania, a subliniat ca parteneriatul strategic cu cei de la Scholz & Friends pleaca de la aceleasi valori ale creativitatii si seriozitatii in business, ceea ce va influenta calitativ munca celor doua agentii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related