Parking Stripe, un alt mijloc neconventional de publicitate in Romania

Interviu cu Carmen Toma, General Manager M&C Global

Un mijloc inovativ de promovare a fost adus in Romania de M&C Global, o companie recent infiintata in cadrul grupului Global: publicitatea plasata pe benzile care separa locurile de parcare. Parking Stripe este un mediu de comunicare nemaiexplorat pana acum in Romania, conceptul apartinand companiei Parking Stripe Advertising din Denver (SUA). Carmen Toma, General Manager M&C Global, mi-a dat mai multe informatii despre implementarea proiectului Parking Stripe in Romania.

IQads: Povesteste-ne putin despre M&C Global. Cu ce se ocupa?
Carmen Toma: E o poveste lunga. M&C Global face parte dintr-un grup, este cea mai recenta companie infiintata in grupul Global. Grupul are o agentie de publicitate full service, Power On pe numele ei, o alta agentie care are ca scop principal marketingul politic, Up Town Communications, M&C Global care se ocupa cu innovative media si productie de televiziune, spoturi, si doua ONG-uri. Cam asta inseamna grupul Global in momentul asta. Cum iti spuneam, M&C este cea mai recent infiintata firma.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related