MV.com a promovat neconventional Campionatul Sport Arena Streetball

In perioada 28 iulie - 01 august Ben-gay a promovat outdoor-mobil cea de-a 3-a editie a Sport Arena Streetball by Timex 2008. Doua echipaje tip MV.com-MAXI au transmis mesajul competitiei atat pe principalele artere din Bucuresti cat si in zonele de interes pentru pasionatii de sport.

Competitia desfasurata intre 1 si 3 august pe terenurile din cadrul bazei sportive Sport Arena - Politehnica face parte dintr-un lung sir de evenimente de acest gen aflate sub egida Campionatului Sport Arena Streetball by Timex. Anul acesta, campionatul a fost sustinut de Ben-gay.

Ben-gay, analgezicul topic numarul 1 din SUA, este prezent si in Romania, fiind sprijinul sportivilor de toate varstele. Legatura din brandul Ben-gay si sport este una fireasca, brandul Ben-gay avand in portfoliu o crema special formulata pentru nevoile sportivilor, care isi supun musculatura unor eforturi intense.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MVcom

Motion Vision Communication sau pe scurt MVcom este prima companie de Marketing Experiential din Romania. Sub deviza “Experiences On The Move” ofera atat strategie cat si implementare pentru... vezi detalii »

Companii

SectiuneRelated