MV.com a promovat neconventional Campionatul Sport Arena Streetball

In perioada 28 iulie - 01 august Ben-gay a promovat outdoor-mobil cea de-a 3-a editie a Sport Arena Streetball by Timex 2008. Doua echipaje tip MV.com-MAXI au transmis mesajul competitiei atat pe principalele artere din Bucuresti cat si in zonele de interes pentru pasionatii de sport.

Competitia desfasurata intre 1 si 3 august pe terenurile din cadrul bazei sportive Sport Arena - Politehnica face parte dintr-un lung sir de evenimente de acest gen aflate sub egida Campionatului Sport Arena Streetball by Timex. Anul acesta, campionatul a fost sustinut de Ben-gay.

Ben-gay, analgezicul topic numarul 1 din SUA, este prezent si in Romania, fiind sprijinul sportivilor de toate varstele. Legatura din brandul Ben-gay si sport este una fireasca, brandul Ben-gay avand in portfoliu o crema special formulata pentru nevoile sportivilor, care isi supun musculatura unor eforturi intense.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related