Henkel Romania a ales GMP PR

Dupa o colaborare de un an pe proiecte punctuale, Henkel Romania incheie cu GMP PR un contract de consultanta pe termen lung. Incepand cu luna septembrie 2008, GMP PR asigura servicii de relatii publice pentru brandurile diviziilor "Cosmetice" si "Detergenti" ale Henkel Romania. Agentia va dezvolta strategia de comunicare, va gestiona relatia cu presa, va oferi servicii editoriale si de BTL.

Colaborarea GMP PR cu Henkel Romania a inceput in anul 2007, cand agentia a fost angajata pentru implementarea proiectului Henkel Art Award in Romania, o modalitate de promovare a artei si a artistilor contemporani din Europa Centrala si de Est. Un alt proiect derulat impreuna a fost in vara anului 2008, cand cele doua companii au dat startul vacantei de vara pentru copii in cadrul evenimentului de relansare a samponului Schauma Kids.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Oameni

SectiuneBranded


Related