THE PRACTICE si Rogalski-Grigoriu PR castiga la European Excellence Awards 2011

[UPDATE] In cadrul Galei European Excellence Awards, tinuta aseara la Amsterdam, THE PRACTICE a castigat cu Stefanini TechTeam– "Crazy about computers", la categoria HR Communication, iar Rogalski Grigoriu PR a luat trofeul la categoria Science and Eduction pentru Siemens cu proiectul "Victoria 20.20".

THE PRACTICE a fost mai nominalizata pentru alte 2 proiecte, in afara de cel care a castigat trofeul: "Transparenta este aur curat", pentru clientul Rosia Montana Gold Corporation, in categoria Issues and Reputation Management, si "Predarea caschetei!", pentru clientul Carpatcement Holding, in categoria Change Communication, potrivit unui comunicat emis de THE PRACTICE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related