Internetics 2008 vorbeste despre eficienta online

Internetics gazduieste o serie de conferinte in cadrul celei de-a opta editii a festivalului. Conferintele vor avea loc in data de 29 octombrie, intre orele 10.00 - 18.00, la Hotel Athénée Palace Hilton din Bucuresti.

Programul zilei de conferinte va incepe cu "Atelierul de productivitate si experiente noi pe Web" organizat de Microsoft Romania. O serie de invitati vor prezenta cinci studii de caz si vor conversa pe tema provocarilor in crearea si dezvoltarea de experiente noi pe Web si vor aborda aceasta problematica din perspectiva comerciala (agentii Web, publisheri) si educationala.

In cadrul Atelierului, Sergiu Biris va prezenta o noua functionalitate care va fi disponibila pe Trilulilu.ro si care a fost dezvoltata cu sprijinul Carnation si Microsoft Romania. La randul sau, Tamás Varga, CTO Carnation, va discuta despre provocarile agentiilor interactive.

Juriul Internetics va lua parte la discutii despre nivelul competitiei de anul acesta, despre eficienta online si masurarea ei, incepand cu orele 15.00. Discutiile vor avea loc pentru fiecare categorie de concurs in parte si vor fi moderate de Constantin Ferseta (Marketing Manager neogen) - Publishing, Dragos Novac (Director General Krogos Software) - Servicii, Costin Radu (Managing Director IQads) - Publicitate si comunicare.

Tendintele in publicitatea online din Europa vor fi subiectul unei prezentari sustinute de Ionut Oprea, director executiv IAB Romania. El va prezenta rezultatele unui studiu IAB Europe, despre publicitatea online. Inscrierile la aceste conferinte se pot face gratuit, online, pe www.internetics.ro, in limita locurilor disponibile.

Cele mai eficiente proiecte online din Romania vor fi premiate la Gala Internetics, organizata cu sprijinul Hostway, in seara zilei de 30 octombrie, in Club Bamboo. Invitatiile se pot obtine si prin intermediul site-ului www.invita.ro. In cadrul Galei va fi premiat si castigatorul concursului de tip quest organizat de Internetics in ultima saptamana (http://quest.internetics.ro). Acesta va fi desemnat Best Web Pirate si va pleca acasa cu o "comoara".

Internetics este singurul festival din Romania care premiaza eficienta online. Alaturi de Millenium Communications, Asociatia IAB Romania s-a implicat pentru al doilea an consecutiv in organizarea celei de-a opta editii a competitiei Internetics, oferind suport atat in formularea criteriilor de jurizare, cat si in alcatuirea juriului editiei 2008. Festivalul se desfasoara anul acesta cu sprijinul: Hostway, Cosmote, Microsoft, iNES, IAA Romania.

Internetics este un proiect Millenium Communications, companie infiintata in anul 1998, ca agentie de Relatii Publice. In prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii - Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

SectiuneBranded


Related