Zanul te ajuta sa tai din cheltuieli!

Zanul revine intr-un nou spot creat de Next Advertising pentru Abonamentul bancar de la Banca Transilvania cu o solutie practica pentru micii afaceristi agasati de obsesiva placa: "Dom'le, platesti!". Primul abonament bancar din Romania este un produs de la Banca Transilvania care ii ajuta pe micii intreprinzatori sa-si reduca din cheltuielile cu comisioanele la tranzactiile lunare.

"Spotul dramatizeaza situatia unui patron de atelier de tamplarie, un nene suparat care, pentru a mai reduce din cheltuieli, instaureaza pentru toata lumea o regula simpla si eficienta: ai stricat, platesti. Amuzant este ca omul, fiind atat de pornit sa recupereze banii, ii imputa pana si Zanului renovarea tavanului prin care acesta isi face aparitia cu gandul sa-l ajute. Cam dur patronul? E doar un om serios, preocupat de afacerea lui. Ca toti oamenii intreprinzatori", a spus Mihaela Neatu, Copywriter Next.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related