Maine se deschide "Virtual Bucharest"

VIRTUAL BUCHAREST, replica virtuala a centrului Bucurestiului real, se deschide maine, 29 noiembrie, catre public. Cu o investitie anula estimata la valoarea de 30.000 euro si o echipa de profesionisti care au contribuit voluntar la acest proiect, Bucurestiul Virtual este o alternativa la marketingul clasic dar si premisa unui proiect indraznet de branding de tara.

VIRTUAL BUCHAREST isi propune, pentru inceput, o reproducere in detaliu a Pietei Revolutiei cu: Cladirea Ateneului, Palatul Regal, Biblioteca Central Universitara si cu stradutele din jur care au spatii comerciale la parter. Interioarele sunt adaptate lumii virtuale. In Biblioteca Central Universitara exista o zona de orientare pentru utilizatorii noi, care sa-i ajute sa stapaneasca mai usor interfata platformei. In interiorul Palatului Regal este amenajata o expozitie cu cele mai reprezentative lucrari realizate de pictori romani, din colectia Muzeului. Spatiul mai dispune de o sala de conferinte echipata pentru transmisii live si evenimente cross-reality (care se intampla in realitate si in Second life in acelasi timp) si un spatiu de socializare si de interactiune pentru comunitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune


Comentarii

burebista dacu
acum 15 ani
aha...

s-a nascut urmarind trendul, nu? :)

ala care are deja un ziar din bucuresti, un spatiu de expozitie si altele?

upsss... nu stiati sau nu era important?

:)



Branded


Related