Claudiu Dobrita, in juriu la New York Festivals

Claudiu Dobrita, Directorul de Creatie al Grey Bucharest, a fost selectat ca membru in juriul competitiei New York Festivals la categoria TV/Cinema.

Lucrarile inscrise in competitie sunt jurizate online de catre grupuri de experti ai industriei. Calitatea de membru al juriului se dobandeste pe sistemul "member get member", adica prin recomandarea membrilor din juriile anilor precedenti.

"Sunt placut surprins si onorat ca ai mei colegi din publicitatea romaneasca s-au gandit la mine si m-au nominalizat printre recomandarile de anul asta, cu atat mai mult cu cat TV-ul e sectiunea care seamana de la o zi la alta din ce in ce mai putin cu ce stiam ca e odata. New York Festivals e inca o competitie prin care romanii se apropie de masa bogatilor in advertisingul mare si participarile din ce in ce mai consistente, confirmate de premii in ultimii ani, fac ca nivelul competitiei sa creasca." a declarat Claudiu Dobrita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related