Bonduelle la Cupa Agentiilor la Gatit 2015

Filmarea si montajul clipului au fost asigurate de Ivan Creativ.

Dupa mai multe luni de pregatiri si 3 zile de eveniment, am tras linie: 28 de echipe participante, dintre care 12 ajunse in finala, si Agentia Anului la Gatit: Geometry Global, cu echipa Cu de toate.

Competitia speciala Vara Bonduelle si-a desemnat si ea castigatorii: in doar 10 minute, concurentii si-au demonstrat indemanarea intr-o proba rapida cu legume si idei, care a adus culorile verii pe papilele gustative ale juratilor Bonduelle. Au fost acordate premii pentru fiecare din cele 28 de echipe, pentru fiecare serie: Premiul mare Vara Bonduelle si premiile speciale Culorile verii, Gustul verii si Premiul de Originalitate.

Impresionati fiind de preparatele concurentilor, juratii Bonduelle au acordat Premiul mare Vara Bonduelle cate unei echipe din fiecare serie. BucatarIAAsKUBISnacksCreiere la capacActive ChefsThe PRIME Taste, Cu De Toate si Bake'n'roll Bookster

Echipa IQads care a participat la infaptuirea acestui super eveniment: Marin Preda (Business Developer), Sandra Cristu (Project Manager & Editor), Mihaela Craciunescu (Project Manager), Andrei Barbu (Project Manager), Andrei Buhlea (Jr. Project Manager), Miruna Spataru (Sr. Editor).

Ajutoare de nadejde au fost voluntarii de la Brigada de Voluntari.



VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii



Branded


Related podcasts