Ultimele doua zile de inscriere la Mobile Marketing Conference

Specialistii in marketing si comunicare care isi doresc o schimbare de perspectiva si campanii inovative de promovare mai au la dispozitie doua zile pentru a se inscrie la evenimentul Mobile Marketing Conference. Pe 13 mai vor putea afla care sunt avantajele comunicarii in mediul mobil, cum se pot crea campanii creative si eficiente in mediul mobil, dar si cum poate fi masurat succesul unei campanii de mobile marketing.

Printre vorbitorii prezenti la conferinta din acest an se numara specialisti cu renume in piata de mobile marketing, consultanti romani si internationali, practicieni cu experienta si succes pe piata de comunicare in medil mobil: Tomas Zeman (CEO, Wirenode Cehia), Maia Novolan (General Manager, Intertel), Dan Virtopeanu (General Manager Voxline), Antonio Eram (CEO, Netopia System), Alexandru Iosef (Managing Partner, iMedia), Marian Seitan (Director General, Mediapost HitMail), Stefan Chiritescu (Head of Planning, Graffiti BBDO), Aurora Enghis (Online Media Manager, Arbo Interactive).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related