Absolventii Leadership School 6 au pus in scena doua piese de teatru in scop caritabil

Facand fata cu succes uneia dintre cele mai mari provocari a vietii lor, cea de-a 6-a generatie Leadership School a pus in scena vineri, 6 August, 2 piese de teatru caritabil in care leadership-ul si arta au facut echipa pentru a o sustine pe Florentina Dima, o tanara cu o poveste de viata impresionanta. Sustinuti de compania Ursus Breweries si ghidati de regizorul Chris Simion, cei 32 de viitori lideri au dat dovada de responsabilitate si devotament, transformand timp de 2 ore centrul Brasovului intr-o comunitate dedicata schimbarii.

Leadership School 6, dezvoltat de Fundatia LEADERS, sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, a reunit in perioada 1 – 7 August in Poiana Brasov, 32 de tineri cu potential de lider. Acestia au avut sansa sa-si descopere adevaratele valori, i-au cunoscut pe cei care au curajul sa-si urmeze viziunea indiferent de obstacole, si-au testat limitele intr-o simulare de business deosebita si au format un cadru inedit de relationare si dezvoltare profesionala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related