Revista Biz lanseaza editia a treia a studiului Top Social Brands in cadrul conferintei dedicate

Revista Biz organizeaza pe 19 aprilie la Hotel Howard Johnson Top Social Brands, conferinta ce prezinta strategiile de media ale marilor branduri si rezultatele celei de-a treia editii a studiului Top Social Brands, informeaza un comunicat emis de Revista Biz (http://www.revistabiz.ro/topsocialbrands/).

In cadrul conferintei Top Social Brands, publicul va putea interactiona cu directori de marketing, specialisti online, bloggeri si antreprenori online din Romania care isi vor impartasi experienta in ceea ce priveste universul social media. Printre speakerii ce urmeaza sa participe se numara: Eliza Rogalksi (CEO, Tempo), Ana Bulgar (Online Manager, Petrom), Raluca Kisescu (Director de marketing, Avon), Alexandra Sanduleasa (Social Media Specialist, Advanced Ideas), Bogdana Butnar (Digital Marketing Consultant), Catalin Tenita (Managing Partner, TreeWorks), Daniel Pana (Director de marketing, BCR) si Bogdan Nitu (General Manager, WebStyler).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 17 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated