Radio 21 si Europa FM – doua branduri noi in portofoliul Rusu+Bortun

Radio 21 si Europa FM – doua branduri noi in portofoliul Rusu+Bortun

Incepand cu martie 2016, agentia de strategie si manifestare creativa de brand Rusu+Bortun Brand Growers si agentia de digital Rusu+Bortun Cyber Growers ofera servicii integrate de strategie, creatie si comunicare digitala pentru EuropaFM si Radio21.

Cele doua branduri fac parte din Lagardere Active Radio International, parte a grupului de media francez Legardere, si reprezinta cel mai ascultat radio privat la nivel national si, respectiv, unul din primele radiouri private romanesti.

 

"Ne bucura enorm acest parteneriat, pentru ca avem ocazia sa lucram din nou cu niste oameni cu care am facut proiecte frumoase in trecut – ex: Gradina lui Craioveanu pentru Radio 21 -, pentru niste branduri benchmark pentru industria media din Romania. Avem sansa de a gandi integrat campanii-statement si de a declina in comunicare decizii care tin de strategia de business a grupului, asa ca suntem entuziasmati sa fim din nou la aceeasi masa.", a declarat Adriana Lungu (Director Executiv Rusu+Bortun).

 

Canalele de comunicare pentru campaniile de creatie vor fi reprezentate de outdoor, digital, tranzit, print, cinema spot, BTL.

 

"Ne-am lasat sedusi in primul rand de entuziasmul echipei Rusu+Bortun. Curajul, creativitatea si oferirea de solutii strategice integrate sunt alte cateva motive pentru care am inceput o frumoasa relatie cu echipa Rusu+Bortun, relatie care va duce la atingerea obiectivelor de business ale celor 2 radiouri, dar si la consolidarea pozitiei acestora in mintea ascultatorilor de radio din Romania.", a declarat Marcela Stancu (Group Marketing Director).

 

Echipele participante

Din partea Rusu+Bortun, serviciile de consultanta de pana in acest moment au fost oferite de Catalin Rusu (Chief Creative Partner & CEO) si Adriana Lungu (Director Executiv).

Echipa Radio 21 si Europa FM este formata din Andrada Burdalescu (General Manager), Marcela Stancu (Group Marketing Director), George Zafiu (Program Director).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related