#BrandsWeLove by INTERACTIONS

La începutul lunii august 2016, Interactions a lansat propriul proiect de New Business, #BrandsWeLove, cu scopul de a promova creativitatea agenției, într-un mod neîngrădit de un brief sau reguli. 

Astfel, pe propria pagina de Facebook, Interactions a iniṭiat o serie de postări dedicate brand-urilor iubite de membrii echipei, indiferent că acestea se află sau nu în portofoliul agenției.

"Într-o primă fază am constatat că avem o pagină de Facebook drăguță care îi antrena mai degrabă pe prietenii noștri decât pe clienți sau potențiali clienți. Dar fiecare dintre noi are cel puțin un brand pentru care are o afinitate, așa că de la constatări la acțiune a mai fost un singur pas: postarea! Am transformat pagina de Facebook într-un loc în care ne putem manifesta liber creativitatea. Așa a apărut #BrandsWeLove, un serial de postări dedicate pasiunii pentru publicitate, sub un hashtag atrăgător, unde ne putem arăta aprecierea pentru brand-urile pe care le folosim de zi de zi și pentru care lucrăm sau ne-ar plăcea să lucrăm", ne povestește echipa de proiect: Andreea Stan (Account Director), Dan Crețu (Art Director) și Diana Duca (Copywriter).

 

Iată câteva exemple de postări:


 

Datorită contentului afișat, rezultatele nu au întârziat să apară: în primul rând, Interactions a făcut un salt de 10 poziții în topul expresiilor referitoare la Agențiile Interactive (Ianuarie 2017).

 

Apoi, brand-urile pentru care am realizat postări ne-au răspuns:
 Intreaga colecṭie #BrandsWeLove poate fi urmarită pe pagina de Facebook Interactions.

Dar, probabil cel mai relevant rezultat este că în urma acțiunii un brand nou s-a alăturat portofoliului de clienți ai agenției, iar 4 alte brand-uri au lansat către agenție o invitație de participare la un pitch.

Din punct de vedere al paginii, după mai mult de jumatate de an, rezultatele sunt:
- Creștere cu 240% a numărului de “Likes on page”
- Engagement-ul pe pagină a crescut cu 115%Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneRelated