Olga Hosu este noul Public Relations Manager al V8 Interactive

Olga Hosu este noul Public Relations Manager al V8 Interactive

Din luna februarie, Olga Hosu s-a alăturat echipei V8 Interactive în calitate de Public Relations Manager. Olga vine cu o experiență de peste 12 ani în domeniul comunicării și relațiilor publice, activând în domenii și medii diverse: de la companii multinaționale, la agenții de PR și la proiecte multinaționale coordonate de către Comisia Europeană sau Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare. 

Parcursul său profesional include poziții de Project Manager în cadrul unor proiecte multinaționale dezvoltate de către Regional Environmental Center for Central and Eastern Europe, experiență în comunicare corporate pentru clienți precum British American Tobacco, DHL Express și Intergraph România și un program doctoral în curs de finalizare în cadrul Școlii Doctorale în Științele Comunicării, SNSPA, pe tema efectelor media.

Cu o abordare strategică în care creativitatea și analiza au ponderi egale, Olga va coordona activitățile de comunicare, PR clasic și influential marketing pentru a propune mixurile potrivite obiectivelor și eforturilor lor de comunicare și brand reputation management.

 

"Noul meu statut de membru în cadrul echipei V8 Interactive se traduce atât prin bucurie cât și prin provocare: bucurie pentru că am ajuns în mijlocul unor oameni incredibil de inteligenți și agili; provocare pentru că îmi depășesc zona de confort prin digital PR. Ne aflăm într-un moment în care obiectivele de comunicare ale clienților îndeamnă agențiile să își extindă serviciile într-un mod progresiv pentru a putea livra un ecosistem de comunicare integrat. Este un proces normal pe care V8 Interactive și l-a asumat, devenind o agenție care oferă servicii integrate de adevertising", spune Olga Hosu.

 

Agenția și-a redefinit poziționarea, trecând de-a lungul timpului, de la agenție de digital, la una full-service și, ulterior, la o agenție interactivă de creație.

Noile direcții de business vor dezvolta soluții de marketing complete, având la bază viziune strategică, creativitate îndrăzneață, execuții inovative, craft, calitate execuțională și performanță în rezultate.

Compania V8 Interactive este un business 100% românesc, înființat în 2013 sub deviza Creative Courage. Agenţia propune servicii de strategie, creație, media, social sau PR pentru tot ce înseamnă Digital, ATL sau BTL.

În ultimii ani, în portofoliul V8 s-au regăsit atât clienți din România, precum Bergenbier, Beck's, Staropramen, Corona, Inedit/Dr. Oetker, Doraly Marketplace, Napolact, Virgin Romania, Selgros, Vodafone, Penny XXL, Ponderas, Boehringer, Radio Guerrilla, Stella Artois, Vincon, Ejobs, Cafea Fortuna, Cegeka, Boromir, Meda, Leffe, Hoegaarden, Ana Are, Jonhson & Jonhson, cât și internaționali, precum Kamenitza, Staropramen Bulgaria, Friesland Campina, AB Inbev.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related