Brands&Bears sunt "Campioni pentru un sport curat"!

"Placuta onorifica - si onoranta - ce ne-a fost decernata in prima zi a Conferintei Internationale "Nu Dopajului" are valoarea unui "trofeu". Echipa noastra a fost castigatoare pana la capat." - spune Cristina Lambru, Director de Creatie la Brands&Bears.

"A fost o placere sa lucram cu profesionisti, mai ales ca sunt si pasionati de sport", spune Dna Graziela Elena Vajiala - Presedintele Agentiei Nationale Anti-Doping. Competitia sportiva te face intodeauna sa te gandesti la castigatori iar in perioada in care am lucrat pentru acest proiect am fost mai tot timpul in lumea campionilor. Poate ca si de aceea, distinctia primita de noi, ne-a facut sa simtim maretia locului intai pe podium. Cu ocazia Conferintei Internationale ,,Nu Dopajului" care a avut loc pe 8 noiembrie la Hotel Intercontinental s-a dat startul campaniei "Campioni pentru un sport curat". Totul a inceput odata cu toamna!
ANAD (Agentia Nationala Anti-Doping) a convocat publicitarii de la Brands&Bears pentru meciul important impotriva dopajului. Iar ursii si-au scos ghetele cu crampoane de la naftalina, si-au flexat neuronii si au intrat pe teren.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related