Optimisti vs pesimisti in publicitatea pensiilor

Comunicarea acestor produse se confrunta cu riscurile inceputului; de modul in care s-a luat startul depinde totul de acum incolo

Campaniile de publicitate pentru produsul anului - pensiile private - au luat startul de curand si au de trecut cateva obstacole serioase legate de riscurile inceputului. Cum sa aduci o nota optimista asupra unei situatii vazute intr-un mod cat se poate de pesimist de catre public? Cum poti sa-i comunici ca va fi bine, fara sa promiti nimic, intrucat reglementarile legale nu te lasa? Cum sa-i faci pe oameni sa se gandeasca la batranete, fara a-i agresa?.

Pensiile private facultative sunt un produs pe cat de ravnit de agentiile de publicitate, datorita bugetelor mari, pe atat de dificil de prezentat oamenilor. Este vorba de un subiect sensibil, in jurul caruia e greu sa creezi o stare de spirit pozitiva, despre ceva ce pare foarte indepartat, dar pentru care trebuie sa platesti acum, ceva despre care legea nu te lasa sa spui prea multe, pentru a nu crea sperante desarte. Ca orice inceput pe o piata, abordarea comunicarii este plina de riscuri, iar de modul in care s-a luat startul depinde totul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related