Ursus inaugureaza Aleea Succeselor in Parcul Herastrau

URSUS, Regele berii in Romania, inaugureaza primele "stele" de pe Aleea Succeselor din parcul Herastrau: sportivii romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Pentru URSUS nasterea oricarui succes romanesc trebuie sa fie recunoscuta si promovata. Ursus si-a asumat aceasta misiune inca din 2001 prin proiectul Dinastia Campionilor. A urmat Invingatori pentru Romania (2006), iar anul trecut a lansat Colectia de Succese. De asemenea URSUS a sustinut cei mai buni sportivi romani oferind burse in vederea motivarii lor pentru Jocurile Olimpice de la Beijing.

"Intr-un an olimpic, URSUS a castigat medalia de aur la "Olimpiada competitiilor de bere" ( World Beer Cup in SUA) si a sustinut sportivii romani in pregatirea lor pentru Jocurile Olimpice de la Beijing prin programul de burse URSUS-FOR. Am fost onorati de succesele lor si este natural sa demaram proiectul Aleea Succeselor cu sportivii romani medaliati la Beijing. Succesele olimpice sunt cele mai notabile succese romanesti din acest an si vrem sa oferim publicului o noua ocazie pentru a le celebra, prin amprentarea lor pe Aleea Succeselor", a declarat Stephan Weber, Presedinte URSUS Breweries.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related