Social Media Specialist @ Craft Interactive

Anunt valabil pana la data de 2024-03-18
Companie: Craft Interactive
Specializare: Marketing, Digital, Content, Social Media
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Îți plac rețelele sociale
Le înțelegi dinamica, știi ce ajută și ce dăuneaza engagement-ului. Știi de ce Instagram a avut cea mai mare creștere, până la TikTok și că Linkedin-ul nu e Twitter ca Youtube-ul. Îți place să te joci cu cuvintele, să le strecori în comunicări dar și în imaginile care sinergizează storytelling-ul creat de tine. Iar dacă știi sigur că livrezi emoții nu doar postări…

Atunci
Vino în echipă să creștem brandurile din agenție și rezultatele business-urilor din portofoliu, să înveți cum ideile tale alimentează performanța marketing-ului, să amesteci viziunile tale cu ale clienților până ies scântei.

Vei lucra
Cu platforme digitale menite să te ajute, în echipă cool, birou inspirational și proiecte atent selecționate după cultura noastră organizațională.

Îți cerem să
Ai mintea deschisă la tot ce-i nou în Social Media, să fii răbdător și să ajuți, să urăști typo-urile la fel ca noi, să zâmbești zilnic și să-ți lași grijile la intrarea în agenție.

Oferim
Traininguri, workshop-uri, un mediu inedit să înveți digital marketing, protecție medicală, beneficii salariale progresive și o experiență de agenție inedită.

Aplica la acest job

Branded


Related