BrandTailors alaturi de Prodlacta renaste traditia lactatelor din Tara Barsei

Compania de consultata BrandTailors anunta finalizarea procesului de dezvoltare a strategiei de brand si a noului teritoriu vizual pentru brand-ul Prodlacta. Serviciile oferite de echipa BrandTailors producatorului de lactate au fost de audit de brand, pozitionare de brand, arhitectura de brand, identitate vizuala, design de ambalaj, digital branding.

ProdLacta este prezenta pe piata din Romania inca din anul 1900, la inceput sub denumirea de Cooperativa de Laptarie din Brasov. Odata cu trecerea timpului, producatorul din orasul de la poalele Tampei a trecut prin mai multe etape de dezvoltare si de imbunatatire a calitatii produselor. In contextul modernizarii facilitatilor de productie, ProdLacta a pus in functiune o linie tehnologica de fabricare a laptelui UHT, o premiera pentru compania din Brasov. Pentru aducerea in modernitate a brand-ului si din punctul de vedere al imaginii echipa manageriala a Prodlacta a apelat la serviciile echipei BrandTailors.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related