Campania internationala pentru Coca-Cola light, in care apare Duffy, a fost lansata si in Romania

Coca-Cola Romania lanseaza pe piata locala mult asteptata campanie internationala pentru brand-ul Coca-Cola light, in care apare superstarul Duffy.

Un simbol al femeii moderne, Duffy a fost selectata ambasador al brandului Coca-Cola light. Imaginea pe care Duffy o transmite inspira femeile inteligente, puternice, care au incredere in fortele lor si stiu sa spuna nu presiunilor si constrangerilor vietii moderne.

Campania o prezinta pe Duffy, intr-unul din momentele dificile din viata si cariera ei. Spotul TV Coca-Cola light dureaza 30 de secunde si o arata pe castigatoarea premiului Grammy plecand de pe scena la sfarsitul unui concert de succes, in timp ce multimea aclama un bis. Dar, inainte de a canta o ultima piesa, ea observa o bicicleta rezemata undeva in culise, si, intr-un moment de rebeliune, pleaca cu bicicleta, inainte de a se intoarce pe scena pentru a canta piesa de final.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related