Propaganda prezinta un nou sortiment de iaurt Napolact prin intermediul unui spot TV

Napolact intregeste familia celebrelor iaurturi cu dulceata, prin introducerea surprinzatorului sortiment de iaurt fin combinat cu dulceata de coacaze.

Noul sortiment este prezentat publicului prin intermediul spotului TV produs impreuna cu Propaganda.
Spotul, realizat in aceeasi linie cu cele dedicate sortimentelor din gama Gusturi de Demult, prezinta in aceeasi atmosfera calduroasa deliciul gusturilor uitate de odinioara. Consumatorii vor avea acum posibilitatea sa savureze noua aroma de coacaze, incorporata intr-un iaurt natural si sanatos. "Intentionam sa oferim consumatorilor nostri o varietate de gusturi si arome care par pierdute in contextul societatii alerte in care traim. Am vrut ca aceasta gama de produse sa iti readuca inocenta copilariei si a vacantelor de la tara: alergatul prin padure, dormitul in fan, mirosurile mancarurilor si dulciurilor pregatite de bunica" au declarat reprezentantii FrieslandCampina Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related