Trei clienti noi in portofoliul Mercury360

Mercury360 isi completeaza portofoliul cu trei clienti noi pentru servicii specializate de merchandising - Coca-Cola, Colgate-Palmolive si Philip Morris. Toate cele 3 conturi au fost castigate in urma unor licitatii, deciziile de alocare a proiectelor fiind luate pe baza unei expertize relevante, dublata de un portofoliu reprezentativ de clienti.

"In contextul apropierii verii si a vacantelor, ne asteptam la o crestere a consumului in zona FMCG si cosmetice. Vorbim despre produse cu o sezonalitate recunoscuta care inregistreaza o adevarata efervescenta de vanzari in perioda estivala. Merchandising-ul este un serviciu esential in astfel de conditii pentru ca, asa cum bine se stie, decizia finala de cumparare e luata in functie de prezentarea si prezenta produsului sau marcii la raft.", spune Cristina Parlitu, Merchandising Director, Mercury360.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related