Mercury360 semneaza spotul Milkshake, primul spot de produs marca Dr.Oetker, produs in Romania

Mercury360 semneaza spotul Milkshake, primul spot de produs marca Dr.Oetker realizat in Romania. Creat cu ocazia lansarii unui nou sortiment din gama Milkshake de la Dr.Oetker, spotul debuteaza pe TV miercuri, 7 iulie 2010 si va rula timp de o luna pe principalele canale de televiziune.

Noul Milkshake de la Dr.Oetker completeaza gama de bauturi pe baza de lapte (ciocolata, vanilie si capsune) cu o noua aroma, de banane, iar spotul este primul TVC pentru un produs Dr.Oetker, gandit si realizat in Romania. Executia creativa si headline-ul "Usor de preparat si de savurat" comunica principalele beneficii ale produsului: este racoros, perfect pentru zilele toride de vara, si e foarte usor de preparat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related