Mercury360 devine partenerul exclusiv al CPM International in Romania

Mercury360 anunta semnarea contractului de afiliere cu CPM International, lider international in servicii de field marketing si sales development. In urma acestei afilieri, Mercury360 este partenerul exclusiv al CPM International in Romania.
"Am ales Mercury360 ca reprezentant exclusiv CPM in Romania pentru ca sunt lideri pe piata de field marketing si lucreaza pentru companii de prima mana, cu renume international. Exista o potrivire ideala, intre serviciile si expertiza oferita de companiile noastre" afirma Joost van der Ven, CEO Central and East Europe CPM.

CPM International activeaza in peste 24 de tari prin intermediul birourilor proprii din Austria, Australia, Belgia, Elvetia, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Olanda si Spania si al celor 16 parteneri exclusivi in alte 12 tari, printre care si Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related