Starcom Direct premiata la "Vodafone - Mobile Advertising Campaign of the Year"

Starcom Direct a obtinul locul 2 la concursul anual "Vodafone - Mobile Advertising Campaign of the Year" desfasurat la Vodafone Central Headquarters in Londra pentru campania "Noul Renault Megane".

Campania de lansare a fost selectata de membri juriului format din reprezentanti ai Vodafone Group si ai agentiei Marvellous Mobile din cele peste 400 de inscrieri, submise prin operatori Vodafone din 10 tari.

"Mecanismul campaniei, criteriile de segmentare a publicului tinta, selectarea canalelor relevante fiecarui segment precum si materialele creative aferente, toate acestea au contribuit cu succes la indeplinirea oiectivelor lansarii noului Renault Megane si au fost apreciate pe masura de membri juriului", a explicat Raul Man -Director la Starcom Direct.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related