Mihai Botarel: Ma bucur ca am scapat de titlul de "one hit wonder"

Buzz cu Mihai Botarel (Copywriter, DDB Dusseldorf, Germania)

IQads: Mihai, ai "vanat" al doilea Leu din cariera (n. red. primul in 2007, cu "Mandra", pe vremea GMP, anul asta cu "Expozitia de dinozauri" - la Leo Burnett.). Tot de bronz si tot impreuna cu Emilian. S-ar zice ca e un semn... Sau nu?
Mihai Botarel: Am avut noroc de doua ori. Sper sa mai am si pe viitor. Sa spun acuma ca e un semn faptul ca am castigat din nou alaturi de Emilian ar insemna sa il exclud cumva pe Ghica. Iar Ghica este primul care trebuie felicitat pentru aceasta campanie. Personal, ma bucur ca am scapat de titlul de 'one hit wonder'(acum sunt two hit wonder), care m-a cam blocat in primul an la Leo Burnett. Daca intrati pe Ted.com si urmariti discursul lui Elizabeth Gilbert, veti intelege exact la ce ma refer.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related