OgilvyAction a coordonat campania pentru Justerini & Brooks

24 de ore a durat evenimentul J&B Start a Party organizat de OgilvyAction la care au participat peste 400 de invitati din Romania, Mexic, Argentina, Spania, Turcia si Portugalia. J&B, brandul de whisky numarul 1 al petrecerilor din intreaga lume a oferit o experienta completa Start a Party consumatorilor sai fideli, partenerilor Sollers PPD, reprezentantilor presei locale si internationale.

Recunoscut deja pentru petrecerile desfasurate in locatii legendare precum Orasul Interzis din China, in peisajul selenar din Cappadocia - Turcia, pe stadionul viitoarei Cupe Mondiale din Africa de Sud sau pe o nava de transport maritim transformata in cel mai mare vapor-discoteca din lume, anul acesta J&B® a organizat in Romania primul eveniment Start a Party cu participare internationala, intr-o serie de spatii neconventionale pentru un asemenea eveniment: un tren, castelul Bran si castelul Cantacuzino.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related