Ogilvy si Mindshare, agentii de top in Asia

Ogilvy&Mather si Mindshare sunt cele mai apreciate agentii in regiunea Asia Pacific. Media, publicatia de profil, a produs in parteneriat cu agentia de cercetare Harris Interactive "Agency Image Survey", un sondaj realizat in randul oamenilor de marketing din regiunea Asia-Pacific, informeaza WARC.

Ogilvy ocupa primul loc in clasamentul celor mai creative retele de comunicare, fiind repartizata de 54% din participantii la studiu in primele trei pozitii. Agentia este urmata de Leo Burnett (35%), Saatchi&Saatchi (27%) si JWT (24%).

Ogilvy a castigat anul trecut conturi in valoare estimata de 263 milioane de dolari. Pentru DDB, EuroRSCG, Publicis, Leo Burnett cifrele au fost de 180 milioane de dolari, 168, 150, respectiv 57 milioane de dolari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated