Ursus lanseaza campania "Care este drumul tau?"

In perioada martie-iunie URSUS, Regele Berii in Romania, lanseaza o campanie neconventionala in Bucuresti care se adreseaza consumatorilor moderni si optimisti care au incredere in ei si isi urmeaza visurile si ambitiile, croindu-si propriul drum in viata. Conceptul campaniei este exploatat in online, in parteneriat cu www.hotnews.ro ca principal mediu de comunicare, fiind declinat in OOH neconventional, ATL si PR.

Campania va dura 3 luni, timp in care amatorii se pot inscrie pe site-ul www.drumultau.ro, unde vor putea descrie drumul pe care doresc sa-l urmeze in viata si vor putea incarca o poza care sa il ilustreze. Cele mai frumoase "drumuri" vor fi proiectate dinamic pe mesh-ul URSUS amplasat pe cladirea magazinului Unirea. Cei ale caror povesti vor fi prezentate vor fi anuntati in prealabil, pentru a avea posibilitatea sa imortalizeze momentul in care "drumul" lor va fi prezentat lumii. Initiativa se bucura de sprijinul unor personalitati cum sunt Florin Serban, Dragos Bucur si Andi Moisescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune


Comentarii

marius bartis
acum 14 ani
Bun sloganul...(cu temei)!

Drumul...ai d'ales din trei...



Branded


Related