BRAT are un nou Consiliu Director

Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) este o structura asociativa constituita in scopul masurarii si verificarii independente si obiective a indicatorilor de performanta a diverselor produse media. In cei 12 ani de existenta, BRAT a devenit reperul pietei de publicitate pentru presa scrisa si mediul online in ceea ce priveste rezultatele de audienta, tirajul publicatiilor sau traficul site-urilor web.

Joi, 25 martie 2010, a avut loc Adunarea Generala a membrilor Biroului Roman de Audit al Tirajelor si a BRAT Cercetare SRL. Pe ordinea de zi a sedintei au figurat printre altele rapoartele de activitate ale departamentelor asociatiei, propunerea de modificare a Statutului asociatiei si alegeri pentru Consiliul Director BRAT.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related