Zebra Communications - Start up in industria de comunicare

Zebra Communications este o agentie tanara pe piata de BTL din Romania, specializata in a oferi solutii integrate de comunicare pentru evenimente. Cu o echipa-nucleu formata din seniori ai industriei de marcomm - Alina Alexandrescu, Dragos Maraloiu si Raluca Bailescu, Zebra vine cu o abordare noua asupra conceptului de eveniment si de proiect de BTL.

Principalele coordonate de pozitionare pentru Zebra Communications sunt arhitectura de eveniment, de la creatie de concept, la management, productie, implementare si comunicare de eveniment, cuprinzand tactici specifice PR-ului de eveniment.

Serviciile oferite de Zebra includ planificare, design, productie, implementare, management si comunicare de eveniment si acopera o gama larga de evenimente: outdoor, corporate, promotii in magazine, sampling, caravane, targuri comerciale, expozitii, concerte, conferinte si evenimente culturale, prezentari si festivaluri de moda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related