Kraft imparte serviciile de media intre grupul Publicis si Horizon Media

Grupul Publicis va prelua serviciile de media-buying pentru brandurile Cadbury dupa ce Kraft a renuntat partial la colaborarea cu Horizon Media, agentie care va asigura in continuare doar serviciile de media-planning, conform AdAge.

"De la preluarea Cadbury de la inceputul acestui an, am reconsiderat abordarea noastra, inclusiv media-buying. Ca rezultat am decis sa consolidam aceasta activitate in cadrul Media Vest, Digitas, SMG - agentiile Publicis", a declarat Valerie Moens, reprezentant Kraft, considerand noua structura avantajoasa pentru companie.

In SUA, intre agentiile responsabile de creatie pentru brandurile Kraft se numara McgarryBowen (Dentsu), DraftFCB (Interpublic Group), Media Arts (Omnicom), Ogilvy & Mather (WPP), Crispin (MDC Partners). JWT New York este principala agentie care gestioneaza comunicarea pentru produsele Cadbury.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related