A aparut un nou numar advertise.in

ADVICE Students a lansat noul numar al revistei advertise.in, singura revista de marketing si publicitate distribuita gratuit studentilor interesati de aceasta industrie. Ajunsa la cel de-al 5 lea numar, revista este deja cunoscuta in mediul studentesc ca modalitatea ideala de a fi la curent cu ce se intampla in industria marketingului si a comunicarii. Revista a aparut atat in varianta printata (fiind distribuita de voluntarii ADVICE Studenst in ASE, SNSPA si Universitatea Bucuresti) cat si in varianta online (www.advertisein.ro).

Numarul de vara este dedicat trendurilor, ideilor indraznete, oamenilor care au avut curajul sa priveasca lucrurile dintr-o alta perspectiva si sa vina cu solutii noi, diferite. Veti gasi in paginile revistei interviuri cu Sorin Psatta (Integrated Communication Director BBDO Romania), Lorand Balint - Boti (Global Account Director Leo Burnett) si multi altii. De asemenea, veti descoperi analize de campanii, articole de opinie despre ultimele trenduri din publicitate, dar si informatii despre proiectele ADVICE Students.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related