"Succesul unei gale depinde mult de carisma si de pregatirea celor ce urca pe scena"

Interviu cu Alexandra Lungeanu (BTL Account Manager, Millenium Communications)

Millenium Communications a obtinut anul acesta binecuvantarea Comitetului de organizare EFFIE, pentru a schimba locatia obisnuita (clubul, mesele mari cu mancaruri felurite si scaunele infasurate in funde albe) cu sala Operei Nationale pentru organizarea galei de premiere. Pentru ca atmosfera a fost cu totul alta anul acesta si pentru ca foarte multi au venit si la party-ul de dupa (ceea ce nu se prea intampla in anii trecuti, la drept vorbind), am decis ca e momentul sa ne uitam in culisele unui astfel de eveniment, la care oamenii cool din publicitate ar trebui sa se simta onorati ca au urcat pe scena (ca sa nu mai vorbim de after party-uri suficient de misto incat sa nu plece dupa 10 minute in alta parte). Ii dau, deci, cuvantul Alexandrei:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related