Wunderman se va ocupa de lansarea Cocor Department Store

In luna iunie a acestui an, agentia de publicitate Wunderman/Partnership a fost desemnata castigatoare in urma pitchului organizat de COCOR. Agentia va oferi servicii de comunicare si de organizare de eveniment si se va ocupa de actiunea de lansare oficiala a magazinului COCOR Department Store. Evenimentul de lansare va avea loc in data de 23 septembrie 2010.

Celelalte agentii invitate la pitch au fost: The Practice, Nicola Porter Novelli, Skepsis, Split Advertising, Tonic Advertising, Pastel Group.

"Dupa doi ani de lucrari de renovare, COCOR se redeschide in luna septembrie pentru a oferi publicului un concept inovator de shopping. Am ales sa lucram cu agentia de publicitate Wunderman pentru ca propunerea lor a respectat cerintele briefului iar viziunea COCOR s-a regasit in conceptul propus de inaugurare." a declarat dl. Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie COCOR SA Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 14 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related