Seara spoof-urilor si a sutienelor la ADfel. Nu neaparat in ordinea asta

Diseara, la Motoare, veti afla inca de pe la 18:00 in ce va consta “Seara sutienelor”, pusa la cale de Bergenbier. Va veti putea relaxa in hamacele BCR si veti putea comanda prin SMS, fara sa va mai deplasati la bar, prin amabilitatea Philips. Asta in caz ca nu prindeti un loc in Zona BCR, unde chelneritele sunt mereu dragute si rapide. Oricum, toata lumea va primi la masa, in afara de comanda, si o serie de vizite de la cateva personaje inedite, care nu au mai aparut pana acum in terasa.

La 21:00, proiectia parodiilor de reclame va incepe cu un Best Of Grand Spoof 2007 – 2009 si va culmina cu editia de anul acesta. Se va difuza Top 10 Grand Spoof 2010 si se vor anunta castigatorii celor doua premii: al juriului si al publicului. Grand Spoof este prezentat de JOE anul acesta, sub sloganul "Indrazneste sa-ti faci pauza publicitara asa cum vrei tu!", iar premiile sunt oferite de eMAG.

De la 22:00 va urma o proiectie de spoof-uri internationale, iar de la 23:00, un concurs prin SMS oferit de Playboy, in care va trebui sa ghiciti contracronometru cat mai multe fete care au parut pe coperta revistei. Castigatorul primeste un abonament pe un an la revista cu "iepurasi" pe care ii cunoaste atat de bine.

La final, vom verifica daca publicul nostru e mai inteligent decat al lor, printr-un concurs gandit de Academia Catavencu.

Va asteptam!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related