S-a lansat compania de marketing conversational si idei virale BuzzMen

Anuntul oficial al infiintarii companiei BuzzMen (www.buzzmen.ro) a fost facut in cadrul conferintei Webstock 2010 de catre Stefan Stroe si Sergiu Machidon, doi dintre cei trei fondatori.

BuzzMen este prima companie de marketing conversational si idei virale din Romania, domeniu care in Statele Unite a fost estimat la peste 50 milioane de dolari pentru anul 2009.

“Ne dorim ca BuzzMen sa produca proiecte de marketing viral, sa comunicam ideile bune care ajung care sfarsesc de atatia ani la "sertar" din lipsa de curaj in marketing sau din cauza restrictiilor canalelor clasice de comunicare media. Cu BuzzMen aceste idei cu tupeu pot sa ajunga la urechile oamenilor, utilizand canale precise (online si offline) si cu costuri operationale net inferioare agentiilor de publicitate.” au spus fondatorii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related