S-a lansat compania de marketing conversational si idei virale BuzzMen

Anuntul oficial al infiintarii companiei BuzzMen (www.buzzmen.ro) a fost facut in cadrul conferintei Webstock 2010 de catre Stefan Stroe si Sergiu Machidon, doi dintre cei trei fondatori.

BuzzMen este prima companie de marketing conversational si idei virale din Romania, domeniu care in Statele Unite a fost estimat la peste 50 milioane de dolari pentru anul 2009.

“Ne dorim ca BuzzMen sa produca proiecte de marketing viral, sa comunicam ideile bune care ajung care sfarsesc de atatia ani la "sertar" din lipsa de curaj in marketing sau din cauza restrictiilor canalelor clasice de comunicare media. Cu BuzzMen aceste idei cu tupeu pot sa ajunga la urechile oamenilor, utilizand canale precise (online si offline) si cu costuri operationale net inferioare agentiilor de publicitate.” au spus fondatorii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VMLY&R COMMERCE

VMLY&R COMMERCE este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related