[ADOR 2010] Mercury360 a primit un trofeu si trei nominalizari la ADOR 2010

Doua echipe din creatia Mercury360 au punctat si anul acesta cu un trofeu la categoria MAGAZINE AND NEWSPAPER PRINT, pentru SMART FM - Listen (The 3R's, Emergency on Planet Earth) si 3 nominalizari (doua la SPECIAL BEST - craft, pentru SMART FM - The 3 R's, Emergency on Planet Earth si una la SOCIAL CAMPAIGNS, pentru Politia Rutiera - Pissing Test).

Faptul ca este al doilea an consecutiv in care reuseste performante la ADOR, reconfirma valoarea echipei Mercury360, iar rezultatele din acest an sunt o binemeritata rasplata pentru creativii agentiei.

"Suntem mandri de faptul ca efortul depus pe aceste proiecte a fost rasplatit si de catre juriul ADOR, intr-o competitie care, asa cum bine stim cu totii, premiaza excelenta creativa si strategica. Confirmam pentru al 2-lea consecutiv consolidarea experientei noastre, pe proiecte de natura sociala sau culturala, pentru clienti precum Politia Romana – Brigada Rutiera Bucuresti sau SMART FM." spune Liviu Turcanu, Creative Director Mercury360.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related