Propaganda semneaza campania de lansare a primului serial original produs de HBO in Romania: "In Deriva"

Conform unui comunicat emis de Eye PR, Propaganda este agentia care a semnat campania de lansare a primului serial original produs de HBO in Romania, "In deriva", care va incepe in decembrie.

“In deriva vorbeste despre problemele reale ale unor oameni reali, iar de aici am plecat si noi in constructia campaniei de lansare. Pentru ca mersul la psihoterapeut este un subiect inca tabu in Romania, am incercat sa mergem noi inspre oameni, intr-o campanie la inceputul careia n-am vrut sa se faca nicio legatura directa cu serialul”, afirma echipa de creatie de la Propaganda.

“Demersul nostru s-a impartit astfel in doua: o etapa de teasing si campania propriu-zisa. Teasing-ul trebuia sa faca oamenii mai permeabili la subiect si sa faca ulterior legatura cu serialul, iar campania propriu-zisa sa anunte lansarea serialului”, spune Simina Leotescu, directorul de strategie al agentiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

SectiuneRelated