Saptamana PR-ului Romanesc descatuseaza potentialul Relatiilor Publice!

In perioada 6-10 Noiembrie 2005 se va desfasura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cea de-a treia editie a Saptamanii PR-ului Romanesc. Gala Excelentei in Relatii Publice va avea loc in seara zilei de 7 noiembrie si va fi dublata in perioada 7-8 noiembrie de congresul international "Descatuseaza potentialul Relatiilor Publice!", care va accentua rolul strategic al comunicarii, dimensiunea sa manageriala in functionarea eficienta a companiilor si institutiilor.

Sesiunile de lucru vor aborda tematici de mare interes pentru comunitatea profesionistilor de Relatii Publice: potentialul Relatiilor Publice pentru companii si organizatii, relatia comunicatorilor cu mass-media, responsabilitatea sociala (CSR), comunicarea internationala, comunicarea integrata si contributia "pecuniara" a PR-ului la dezvoltarea afacerilor. Pe 9 noiembrie se va desfasura trainingul de execeptie "CSR - A Pivotal Role for Public Relations in a Changing Society", sustinut de profesorul si practicianul britanic Tony Meehan, membru IPRA, CIPR si PRSA. Ziua de 10 noiembrie va fi rezervata intalnirii informale dintre studentii si profesionistii de PR, scopul acestui eveniment fiind de a oferi un sprijin studentilor in alegerea si inceperea unei cariere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Oameni

SectiuneBranded


Related