Zenith Media a fost premiata la ZenithOptimedia Global ROI Excellence Awards 2010 pentru proiectul Nescafe - "Lumea cafelei"

Agentia Zenith Media, parte a retelei Zenith Optimedia, detinuta de Publicis Group, a fost desemnata castigatoare a premiilor anuale ZenithOptimedia Global ROI Excellence Awards 2010, care celebreaza realizarile agentiilor din reteaua internationala ZenithOptimedia, informeaza un comunicat al agentiei de media.

Romania a castigat cu jocul virtual “Lumea Cafelei”, dezvoltat pentru Nescafe in perioada martie-aprilie 2010, in parteneriat cu eva.ro. Timp de doua luni, utilizatorii si-au putut crea o plantatie de cafea ajungand treptat sa-si produca propria ceasca de Nescafe. Pasii jocului corespundeau procesului de fabricare a cafelei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

DictionarBranded


Related