PRIME Romania organizeaza cea de-a doua editie de PRint

Asociatia non-guvernamentala de relatii publice si comunicare PRIME Romania lanseaza cea de-a doua editie a evenimentului PRint in intervalul 4-5 martie.

Evenimentul va cuprinde un panel de tip conferinta si un workshop a caror tema centrala o vor constitui forta imaginii in procesul de comunicare si detaliile specifice privind realizarea tehnica a acestuia, informeaza comunicatul de presa.

Laura Andrei (Brand Manager Ursus) si Razvan Capanescu (Creative Director Publicis) vor vorbi despre succesul campaniei pentru Stejar si vor evalua rezolvarea briefului de catre participanti.

„Ceea ce ne-a starnit curiozitatea cu privire la campania Stejar Strong a fost numarul mare de consumatori ai acestei marci, mai ales din randul studentilor, precum si printurile ingenioase de care a beneficiat aceasta. Mai mult decat atat, ne-am dorit sa putem si noi realiza ceva asemanator. Aceasta, impreuna cu rezultatele cercetarii realizate inainte de prima editie, care aratau ca majoritatea studentilor la comunicare si relatii publice au putine cunostinte tehnice in domeniu, ne-au convins sa punem la punct inca o editie PRint.” declara Marian Comanita, coordonatorul acestui eveniment.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related