Senior Interactive este agentia de comunicare online a Orange Romania

Senior Interactive a fost desemnata oficial agentia care va gestiona contul de comunicare online al Orange Romania – oferind servicii de creatie si strategie interactiva, implementare de campanii de comunicare cu componenta de activare digitala si management al prezentei Orange in Social Media. Selectia agentiei a fost facuta in urma unei licitatii care s-a desfasurat pe durata a trei luni si a presupus mai multe etape eliminatorii.

„Am avut foarte putin timp sa ne bucuram de castigarea acestui pitch. Am inceput treaba. Suntem in fata uneia dintre cele mai importante provocari a ultimilor ani – Orange. La volumul de business si standardul de calitate al activitatilor de comunicare pe care Orange le deruleaza, responsabilitatea noastra este imensa iar rezultatele sunt vizibile imediat, in fata a milioane de clienti sau potentiali clienti. Este cea mai buna ocazie, pentru echipa Senior Interactive, sa implementeze ideile nascute in laboratorul intern de R&D si sa demonstreze cum se transpune in practica credo-ul nostru: idei + tehnologie = rezultate de business”, a declarat Mihai Tataru, Managing Director Senior Interactive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related