[Review] Draga Skittles, si asta s-a mai facut!

Skittles si-a schimbat site-ul oficial de cateva zile. Cruciada in social media a luat sfarsit, lasand loc unui curcubeu care poate fi derulat la infinit, la fel ca "Orange Unlimited" (GoodThingsShouldNeverEnd.co.uk), microsite-ul creat de Poke, London, in 2007.

Versiunea anterioara a Skittles.com aducea si ea aminte de un site: cel al agentiei Modernista din Boston:

Skittles.com avea acelasi navigation box care accesa alte pagini de pe web: stream-ul cu "Skittles" de pe Twitter, mentiunile de pe Facebook, pozele de pe Flickr, pagina de YouTube si pagina de Wikipedia.


(capturi via)

Curajul brandului a fost catalogat de unii guru in social media drept naivitate, dezgolire a pieptului in bataia pustii, invitatie deschisa pentru plutonul de executie; Agency.com, NY a devenit celebra pentru alegerea sa "inspirata" (la propriu) si bineinteles ca site-ul a fost "hack-uit", prin scrierea unor lucruri nesarate despre Skittles pe Twitter, lucruri care au aparut, evident, pe site-ul oficial, pentru ca preluarea era automata si nefiltrata. Un filmulet cu o astfel de isprava a fost prezentata la un festival cu traditie in SUA, South by Southwest (SXSW) de catre Baratunde, editorialist la The Onion (publicatie-pamflet despre care puteti citi mai multe aici).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related