Marketing 360 redefineste strategia de marketing pentru 2010

Cum ar trebui specialistii de marketing si advertising sa infrunte noile realitati economice pentru a atinge succesul cu campaniile lor?

Constransi sa faca astazi "mai mult cu mai putin", specialistii din industria de profil trebuie sa raspunda acum provocarii de a dezvolta campanii eficiente, prin reinventarea vechiilor strategii si orientarea catre noi solutii de comunicare.
Cea de-a doua editie a conferintei Marketing 360 (www.marketing360.ro), ce va avea loc pe 19 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel, va oferi o perspectiva inovativa, practica si onesta a principalelor dificultati si provocari curente din industria locala de marketing & advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

SectiuneBranded


Related