[Update] Samsung lanseaza concursul "Samsung Smart Games" care reinvie jocurile clasice Puzzle, Snake, Maze, Trivia si Memory

[Update] Samsung lanseaza concursul "Samsung Smart Games" care reinvie jocurile clasice Puzzle, Snake, Maze, Trivia si Memory

Samsung organizeaza in perioada 18 mai – 11 iulie concursul “Joaca Smart intr-un timp limitat” care incurajeaza participantii sa testeze aplicatia de Facebook “Ghicitoarea Samsung” relansata ca “Samsung Smart Games”, informeaza un comunicat emis de Fast Forward Communications. Aplicatia reinvie jocurile clasice: Puzzle, Snake, Maze, Trivia si Memory si presupune rezolvarea lor contra timp pentru castigarea concursului.

Concursul se va desfasura in 5 niveluri care vor fi dezvaluite gradual in perioada 18 mai – 11 iulie.  Primul nivel debuteaza cu jocul Memory, iar participantii la concurs au la dispozitie 60 de secunde pentru a finaliza probele. Jucatorul cu timpul cel mai scazut obtine cel mai mare punctaj. Invitarea prietenilor la joc aduce ultilizatorilor puncte in plus. Utilizatorii pot obtine 50 de puncte in plus pentru fiecare prieten care acceseaza aplicatia postata pe wall-ul utilizatorului prin intermediul butonului de share. Concurentul cu punctajul cel mai mare este declarat castigatorul nivelului si este inscris automat in cursa pentru premiul final.
Premiile acordate castigatorilor: un player Samsung Blu-ray BD-D5500 (primul nivel), un sistem Home Entertainment Samsung cu DVD HT-D350 (nivelul al doilea), o camera foto ST700 2View Samsung (nivelul al treilea), camera foto Samsung WB210 (nivelul al patrulea), o camera foto Samsung WB700 (nivelul al cincilea).
Premiul final consta intr-un televizor Samsung LED TV D6530.
Scopul concursului este acela de a promova gama de televizoare Samsung SmartTV.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related