Se apropie finalul perioadei de inscrieri la competitia de parodiat reclame Grand Spoof

Se apropie finalul perioadei de inscrieri la competitia de parodiat reclame Grand Spoof

Creatorii de parodii de reclame mai pot inscrie lucrarile lor pana pe 2 august 2011, orele 23:59 in cadrul competitiei Grand Spoof, organizata de IQads si sustinuta de Joe. Daca indraznesti sa-ti faci pauza publicitara asa cum vrei tu, poti intra in posesia celor doua categorii de premii puse la bataie la aceasta editie: premiul juriului constituit din oameni din publicitate, in valoare de 3.000 de lei, si premiul publicului larg, in valoare de 2.000 de lei.

Juriul publicitar este format la aceasta editie din Serban Alexandrescu - Managing Partner Headvertising, Liviu David - Creative Director Next Advertising, Claudiu Dobrita - Creative Director DRAFT FCB, Ana Militaru - redactor-sef IQads si Costin Radu - Managing Partner The Geeks. Cei 5 jurati vor da note de la 1 la 10 fiecarei lucrari inscrise, iar in cazul egalitatii primele doua pozitii vor fi ierarhizate de comun acord.

Premiul publicului larg va fi oferit acelei lucrari care reuseste sa stranga cele mai multe voturi pe platforma TheCreator.ro la sectiunea de inscrieri a competitiei.

Cele mai bune 10 lucrari vor fi proiectate in cadrul ADfel, joi, 18 august, incepand cu orele 21:00, la terasa Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50).

Despre IQads

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofoliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related