"Curaj, Romania” realizata de Frank Communication pentru Piraeus Bank, sponsorul principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman

Piraeus Bank Romania, sponsorul principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a lansat campania "Curaj Romania” care are ca scop promovarea sportivilor romani de performanta, informeaza un comunicat emis de Piraeus Bank. Componenta centrala a campaniei este pagina de Facebook Curaj Romania, unde vizitatorii pot trimite mesaje de incurajare celor care vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice din 2012, pot vedea interviuri cu cei mai cunoscuti sportivi din Romania (Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Ana Porgas, etc), fotografii in premiera de la antrenamentele campionilor. Campania, conceputa de Frank Communication, a inceput pe 29 iulie si se va incheia dupa Olimpiada de la Londra (2012).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related